Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Black Dragon Longboard 36" Pintail - Tropical Funk - Geel/Groen/Fuchsia

In voorraad

Special Price € 25,98

Normale prijs: € 64,95

Korte omschrijving

Een pintail longboard is een classic all-round longboard, met een vlakke bovenzijde, dat vaak een wat smaller board heeft en daarmee enorm geschikt is om te cruisen, alleen aan de achterzijde heeft het board overhang, een pintail longboard is een board dat makkelijk(er) rijdt, dus zeer geschikt om mee te beginnen.


Mooi, cool vormgegeven longboard nijdam Black Dragon pintail cruiser van 91,5 cm in stoere, opvallende kleurstelling. Zowel de bovenzijde als de onderzijde zijn voorzien van een bedrukking. Dit longboard heeft alle ingrediënten voor het maken van verre trips en het bereiken van hoge snelheden. Verder heeft het longboard 69mm wielen met chrome abec-7 lagers. Het deck is gemaakt van 9 lagen Chinees Maple, dit is zeer duurzaam tijdens het carven. Bovendien is het bekleed met zwarte grip tape, waardoor er nog meer controle is tijdens het rijden.

Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
OF

Details

Longboard "Tropical Funk" van Black Dragon.

Een pintail longboard is een classic all-round longboard, met een vlakke bovenzijde, dat vaak een wat smaller board heeft en daarmee enorm geschikt is om te cruisen. Alleen aan de achterzijde heeft het board overhang. Een pintail longboard is een board dat makkelijk(er) rijdt, dus zeer geschikt om mee te beginnen.Het board is gemaakt van 9 lagen koudgeperst Chinees esdoornhout, voorzien van print aan onderzijde en zwart griptape aan de bovenzijde.

Met 6 inch aluminium truck, 78A PUC high rebound wielen 60 x 45 mm en ABEC 7 kogellagers.

Afmeting: lengte - 36 inch / 91 cm, breedte - 9 inch / 23 cm.

Maximale belasting: 100 kg.

Klasse A: 50-100 kg belastbaar

Merk : Nijdam


Aanvullende Informatie

EAN 8716404274535
Merk Nee