Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Meer Views

Disney Planes 2 - Reddingsdiensten Luchtaanval - Speelset

In voorraad

Special Price € 17,98

Normale prijs: € 44,95

Korte omschrijving

Deze Reddingsdiensten Luchtaanval speelset draait om een cruciale scène in Disney's Planes: Redden en blussen! waarin Dusty’s moed op de proef wordt gesteld.


Lukt het hem om de felle brand op de brug te bestrijden en zijn vrienden te redden? Een complete set met alles wat je nodig hebt voor een non-stop reddingsactie. 

Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
OF

Details

Deze Reddingsdiensten Luchtaanval speelset draait om een cruciale scène in Disney's Planes: Redden en blussen! waarin Dusty’s moed op de proef wordt gesteld. Lukt het hem om de felle brand op de brug te bestrijden en zijn vrienden te redden? Een complete set met alles wat je nodig hebt voor een non-stop reddingsactie. Plaats de brandende doelen op de brug en rondom de set en laat Dusty met behulp van de Action Shifters-hendel over de baan vliegen. Vervolgens haast hij zich naar de waterval voor een nieuwe lading en dan razendsnel weer terug, over de bochtige baan naar de brug om de vlammen te doven. Met de Action Shifters-hendel is nonstop actie verzekerd, totdat alles weer veilig is in het bos.Leeftijd:4+

Aanvullende Informatie

EAN 746775311797
Merk Disney

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):