Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Meer Views

Goliath-Robo Spongebob Speelset

In voorraad

Special Price € 12,00

Normale prijs: € 29,99

Korte omschrijving

Robo SpongeBob Squarepants beweegt wanneer hij in aanraking komt met water.


Zijn armen activeren in het water en Robo Spongebob komt tot leven!


De vrolijke gele zeespons heeft vier verschillende zwemstijlen.


Laat hem alle kanten op zwemmen en beleef vrolijke avonturen met SpongeBob!

Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
OF

Details

Robo SpongeBob Squarepants beweegt wanneer hij in aanraking komt met water. Zijn armen activeren in het water en Robo Spongebob komt tot leven! De vrolijke gele zeespons heeft vier verschillende zwemstijlen. Laat hem alle kanten op zwemmen en beleef vrolijke avonturen met SpongeBob!

In het water kan Robo SpongeBob niet alleen zwemmen, maar ook dansen! Om hem te laten zwemmen, zet je hem met de armen naar beneden in het water. Om hem te laten dansen doe je bijvoorbeeld zijn linkerhand omhoog en de rechter omlaag en zet je hem in het water. Met zijn rechterhand omhoog en linker naar beneden danst hij in de andere richting! Wil je Robo SpongeBob in het water vooruit laten bewegen, doe je allebei zijn armen naar achteren. Om hem juist achteruit te laten glijden, zet je allebei zijn armen naar voren.

Om de batterij te sparen schakelt Robo SpongeBob na vier minuten in het water automatisch uit. Wil je hem vervolgens weer laten bewegen, dan haal je hem vijf seconden uit het water, schud je hem droog en plaats je hem weer terug. Om met de sponsman op het droge te spelen haal je hem uit het water en droog je hem vervolgens goed af met een zachte, schone handdoek.

De Robo SpongeBob playset bestaat naast Robo SpongeBob uit een aquarium, twee roze kwallen en een ananashuisje om een eigen SpongeBob Squarepants onderwaterwereld te creëren.

 

Leeftijd: 3+

Aanvullende Informatie

EAN 8711808327962
Merk Goliath

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):