Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Meer Views

Megabloks-First Builders- 1-2-3 Leertrein 50 delig

In voorraad

Special Price € 12,50

Normale prijs: € 24,99

Korte omschrijving

Kleine kindjes leren tellen met de 1-2-3 Leertrein van Mega Bloks First Builders
Leer alles over cijfers en tellen met First Builders blokken, inclusief drie grote onderstukken, met cijfers en speciale onderdelen om een grappige trein of een vrolijk gekleurd station mee te bouwen. 
De cijfers 0 tot en met 9 komen twee keer voor in deze set. Stapel de gekleurde blokken op de wagons of combineer ze voor een heleboel cijferpret! Deze set bevat drie grote bouwplaten waarmee je een treinstation of alles wat je maar wilt, kunt bouwen! 

Levertijd: Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
OF

Details

Kleine kindjes leren tellen met de 1-2-3 Leertrein van Mega Bloks First Builders! Leer alles over cijfers en tellen met First Builders blokken, inclusief drie grote onderstukken, met cijfers en speciale onderdelen om een grappige trein of een vrolijk gekleurd station mee te bouwen. De cijfers 0 tot en met 9 komen twee keer voor in deze set. Stapel de gekleurde blokken op de wagons of combineer ze voor een heleboel cijferpret! Deze set bevat drie grote bouwplaten waarmee je een treinstation of alles wat je maar wilt, kunt bouwen! • Met de trein of het station leert uw kind op een makkelijke manier tellen.

• Set met 50 onderdelen bestaat uit First Builders blokken, speciale onderdelen, drie rijdende onderstukken en drie bouwplaten.

• Op de blokken staan twee keer de cijfers 0 tot en met 9. 

• Perfect formaat voor kleine handjes.

• Kan worden gecombineerd met alle First Builders sets.Ideaal voor kindjes van 1 – 5 jaar oud.

Aanvullende Informatie

EAN 887961250985
Merk Megabloks

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):