Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Salta Trampoline Rond 366 met Veiligheidsnet

Niet op voorraad

Special Price € 169,50

Normale prijs: € 339,00

Korte omschrijving

Mooie, oersterke luxe uitgevoerde SALTA trampoline met veiligheidsnet van 366 cm. De voordelige TRAMPOLINE Salta luxe met veiligheidsnet van 366 cm is bijzonder stevig en luxe uitgevoerd met een gegalvaniseerd stalen frame van 3,8 cm dik. De buizen van het frame zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gegalvaniseerd, waardoor roestvorming vrijwel uitgesloten is. Door de extra sterke veren (64 stuks, lengte 16,5 cm) is er een hoger springgewicht mogelijk. De 366 cm SALTA trampoline is getest door de TUV en goedgekeurd tot meer dan 800 kg, uniek in Nederland. Deze Salta trampoline is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van max. 150 kg.

Details

<mooie, oersterke luxe uitgevoerde SALTA trampoline met veiligheidsnet van 366 cm. De voordelige TRAMPOLINE Salta luxe met veiligheidsnet van 366 cm is bijzonder stevig en luxe uitgevoerd met een gegalvaniseerd stalen frame van 3,8 cm dik. De buizen van het frame zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gegalvaniseerd, waardoor roestvorming vrijwel uitgesloten is. Door de extra sterke veren (64 stuks, lengte 16,5 cm) is er een hoger springgewicht mogelijk. De 366 cm SALTA trampoline is getest door de TUV en goedgekeurd tot meer dan 800 kg, uniek in Nederland. Deze Salta trampoline is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht van max. 150 kg.

De springmat is gemaakt van geweven permatron (600D/600D) en is gemaakt in de USA. Het randkussen is ca. 29 cm breed en ongeveer 30 mm dik, zodat deze de extra sterke goldspring veren (64 stuks, lengte 16,5 cm, diameter 22 mm) in zijn geheel bedekt. De rand is gemaakt van weerbestendig en duurzaam PVC, geschikt voor meerdere seizoenen. Het meegeleverde veiligheidsnet is ca. 170 cm hoog en wordt bevestigd aan de buitenkant van de trampoline, wat als voordeel heeft dat de optimale grootte (366 cm) van de trampoline wordt benut. Het net is voorzien van een dubbele sluiting (ritssluiting en 3 veiligheidshaken), zodat de trampoline in zijn geheel kan worden afgesloten en er niemand meer uit kan vallen. Optimale veiligheid dus.

De trampoline 366 cm is ca. 91 cm hoog, de grotere kinderen kunnen dus makkelijk in en uitstappen. Voor de jongere kinderen is er een trampoline trapje verkrijgbaar. Deze Salta trampoline is geschikt voor 2 / 3 grote kinderen of 4/5  kleuters en zal in ieder geval zeer veel buitenspeel plezier opleveren. Een trampoline is niet alleen zeer leuk, maar is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van een kind. Vooral de jongere kinderen krijgen hierdoor een beter evenwicht en leren hun lichaam op een goede manier te ontwikkelen. De trampoline wordt geleverd met een duidelijke handleiding en is makkelijk op te zetten. Het wordt nog een stukje makkelijker als je dit met 2 personen doet, dat scheelt aanzienlijk in de tijd. 

Specificaties Salta trampolines:

 • Dubbel gegalvaniseerd 3,8 cm dik frame (garantie: 5 jaar)
 • Dikte staal van het frame: 1,5 mm
 • Echte goldspring veren voor een nog betere springprestatie (garantie 3 jaar)
 • Kwaliteits springmat van Amerikaanse makelij (garantie 3 jaar)
 • maximaal gewicht springer: 150 kg
 • testresultaat maximale belasting (springgewicht): > 800 kg
 • wordt geleverd inclusief echtheidscertificaat met vermelde toegestane gewichten

Beschermrand specificaties:

 • Merk beschermrand: Salta trampolines
 • Materiaal bovenkant: 0,35 mm dik weerbestendig PVC 
 • Materiaal onderkant: 120g/m2 Polyetheen
 • Dikte foam: 25 mm EPE foam
 • Breedte rand: 29 cm
 • Lengte rok: 10 cm
 • Garantie: 3 jaar

Aanvullende Informatie

EAN 48797018415850
Merk Salta